Приєднуйтесь до нас!

ЧОМУ ВАРТО ПРАЦЮВАТИ В КРКА?

Ми виявляємо таланти та будуємо наше майбутнє разом

вакансії

ЯК ПРИЄДНАТИСЯ ДО КОМАНДИ КРКА?

Ви можете подати заявку претендента на працевлаштування (заявку на вакансію) на нашій сторінці «Кар’єра». Всі актуальні вакансії розміщені на даній сторінці.

Якщо жодна відкрита вакансія не відповідає Вашій освіті та досвіду роботи, додайте свій обліковий запис до нашої загальної бази даних кандидатів KРКА. Щоб подати заявку на вакансію, дотримуйтесь інструкцій на веб-сторінці.

Ви можете створити власний обліковий запис користувача на веб-сторінці для кращого огляду статусу ваших заявок. Увійшовши до свого облікового запису, Ви можете оновити своє резюме, додати свою фотографію (портретна орієнтація) та переглянути Ваші попередні заявки.

ВЕБ-СТОРІНКА ПРО КАР’ЄРУ

Процес підбору персоналу – це можливість для роботодавця та кандидата познайомитися один з одним.

  1. HR проводить огляд заявок на вакансію та проводить співбесіди з претендентами, які відповідають критеріям вакансії
  2. Заповнення кандидатами тестів та виконання практичних завдань (в залежності від посади)
  3. Інтерв’ювання кандидатів, які потрапили до шорт-листа з їх потенційним керівником
  4. Зустріч кандидатів з вищим керівництвом та представником головного офісу (в залежності від посади)
  5. Відбір і працевлаштування обраного кандидата, а також зворотній зв’язок кандидатам, які не пройшли відбір.

Ви можете надіслати своє резюме під час подання заявки на вакансію. Воно повинно відображати власний досвід роботи, компетенції, навички та інтереси. Уважно прочитайте вимоги до вакансій та виділіть ті сфери Вашої компетенції, які найкраще відповідають заявленим вимогам на вакансію. Супровідний лист — це чудова можливість повідомити нам, чому Вас зацікавила вакансія та чому Ви вважаєте, що саме Ви є тією людиною, яка має приєднатися до нашої команди.

Після подання заявки на вакансію Ви отримаєте підтвердження про те, що Ваша заявка прийнята системою. Якщо Ваша кандидатура відповідає критеріям обраної вакансії, з Вами зв’яжеться відділ персоналу для участі в процесі підбору персоналу.